20171105

Crush

So,
Hampir nak setahun dah aku ada crush dekat kau ni. Macam mana?
Agak terbalas ke tidak eh? Nak terus terang tak reti. Sebab kau sendiri orang punya =.='
.
.
.
Gila kan?
Tak lah, crush saja kot. Bukan nak rampas betul pun hiks.
.
.
.
.
.
.
.
.
Berbulan juga syok sendiri, akhirnya dapat khabar gembira dari sahabat sejati.
Last last..




Sendiri judge la ya, huhuu.
Nak sambung sengih macam kerang busuk, dan berangan tak henti <3 nbsp="" p="">

20170829

Kau tahu, tapi kau sengaja.

Kau tahu aku suka kau.
Kau tahu aku sayang kau.
Kau tahu aku masih punya perasaan pada kau.

Tak kira jauh mana atau lama mana kau tak hubung aku atau aku hubung kau, aku masih punya perasaan pada kau. Walau tak banyak tapi punya sikit.

So please, kalau kau rasa aku psycho kau jawapannya TIDAK SAMA SEKALI.
Sebab kau yang buat aku psycho. Kau faham tak?
- Kau tahu, tapi kau sengaja.


20160917

Payah

Payah hidup ni rupanya. Hm, Makin besar makin payah kalau tak ada orang yang sekeliling kita ni yang faham kita. Payah, sungguh payah. Entahh la, walau apapun kita back to basic where we need to trust the plan that has been made by Allah s.w.t. 

But then still kita ni terkadang tak kuat mana nak hadap dugaan Allah s.w.t dah tetapkan untuk kita. Kita pun punya perasaan where we need to deal with. Pastu urgh, entah la.
.
LIFE IS HARD DOE