20100811

Ingat

Kau adalah kau yang akan kau tempuhi di masa hadapan.

Jadi boleh tak kita patah kan papan markah lama dan padam kan buku tiga lima? 
Kerana semuanya terlalu perit untuk di patah kan dan di padam kan. 

Dan aku memohon jangan di susun kata kata penamat wahai kau dan juga jangan di sebut baris ayat keramat wahai siput kosong.

SAKIT, PENAT, SEDIH, LETIH, TERKURUNG, TERKONGKONG, TERASA.

20100810

Mamat UK

eh eh DUDE

kau fikir kau lahir kat UNITED KINGDOM kau nak "spekeng" lebih. And kau bajet suara kau sedap sangat? heish.Kau fikir kau hensem sangat? Dah pendek tu pendek je la, suara macam katak tu macam katak la. Ish, then then konon ada budak nak minta number kau kau cakap "NOT MY TASTE !" ehey WTF mann, who do you think you are nak NOT MY TASTE semua. Kau ingat kau dah popular sangat ke dude? heish, and yeah KATANYA KAYA?? tang mana kaya nya? ha?? Barang semua orang lain jugak yang kau suruh beli, guna duit orang lain. Bukan duit kauu, heyyy me-ngun-dang oh sebenarnya. Sangat mengundang. ahha.

later

20100809

Sepang-ang

Ana Raffali

Adi 6IXTH SENSE


liaaaaaa, ni ni ni dia macam muka mira sikit kan kan kan? tapi bukan ahha, nama  dia Aina. 
haha tersalah orang meh, lagi satu dia sekolah seksyen 9 Shah Alam. Form 4 eh, haha


080810

20100808

sedar

"Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu"

Tolong Ingatkan Aku

keramat

"Bila marah merasuk minda, Kecewa menyelubungi jiwa, Aku lupa."

kau kau dan kau, tak ada beza tapi serupa. jangan nak cuba berselindung tentang apa dan apa.
cuba-lah memahami dan mengerti apa yang cuba hendak disampaikan tanpa diberitahu.

20100806

mess

trying figure out this life

fault-doe


fikir la dua tiga empat puluh juta ribu kali sebelum buat tu ngek. ahha, nasib nasib nasib.

"All I know is I love you too much to walk away though"



Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

20100803

kill-ing

GREAT!! WANNA HAVE SOME FUN? HUH?

-__-"

20100801

sorry so

"who, me? you're wrong dear. Im so sorry if I hurt you. I have my own reason why I did that."

salah ke? tak suka la nak benci sana sini. lain la kalau benda tu PERLU DIBENCI sampai bila-bila. urgh ;((

20100729

shiver

just watch me burn slowly dear;





jiwa kacau

wehhh, aku menyirap tengok kau ouh. sangat panas bila aku tengok kau, nak tunjuk tunjuk aku pahal? Ish, tak perlu nak mengundang sangat la kan kalau nak tunjuk aku kat kawan kau tu, haih like one of my friend's said ;

"Leave me alone with all my lovers ,stalker . I don't need you in my life . You're only making me famous .Useless cause I'm famous than you , seriously !"

ahha, ya seriously. betol oh, tak tipu. heish. bila tengok muka kau aku rasa macam heh entah la, kau fikir kau hebat sangat la nak tunjuk tunjuk orang. ahha, kalau setakat orang puji kau sikit kau dah termalu malu macam ntah apa baik tak payah la weh. aku tak cemburu pun. pergi mamp ouh, ahha. sakit hati sangat sangat bila tengok kau, rasa nak baling je apa yang ada kat sekeliling aku that time. hah, better kau jaga behavior kau sebelum aku meletup. aku WARNING KAU ! ergh,


sampai bila ouh aku kau dia dan kamu nak berdiam diri? 

20100728

dance dance



High School Musical My School Rock's 2010 at PICC, Putrajaya

have some fun? ahha, ya right. semuanya like yeah bole la menari sana sini. 
but berlagak je lebih. oppsss !

tidak

oh tidak sangka dia budak bermasalah juga. haha sebab kene sesi kaunseling. haih ;))
ingatkan budak kelas sains tak ada la masalah kaunseling rupanya ada juga, haha.

ya, saya pun keliru. maaf mengganggu fikiran kawan. 
tak bermaksud nak meracuni atau meragui, its up too youuu ;)

20100726

close

hey, pejam-kan matamu untuk ku.

*stempek

;"


The Times-Ku Takut Kau Hilang

;" sing along

20100722

nothing

he's fucking hate me right now. 
Im afraid ;(
and sekarang menggigil tak berhenti, so bad and too bad.

stare

" STOP! "

annoying gila weh. bukan nak mencarut tapi nak maki. dalam hati je. 
tak berani nak shout out. sebab menyakitkan.

tak cukup aku dah maki kau, dah buat kau macam macam still kau nak bersuara? ehheh. 

20100720

kill-ing


" Just gonna stand there And watch me burn

But that’s alright Because I like The way it hurts "


try belajar untuk HORMAT ORANG LAIN, dan KEPUNYAAN ORANG LAIN dan terima ORANG LAIN SEADANYA.
kerana nila setitik, rosak susu sebelanga *tau lagi ha peribahasanya

20100719

Fake Friends

When you were down they were never there
When youre all alone you really get to learn
If you get back up they gonna come around
All the sycophants they love to make romance
To the ugly sound of em tellin you what you
Wanna hear an you pretend

Cuz they all agree youre supposed to have a better life
But youre feelin worse
An they build you up till you fool yourself that youre
Something else an its like a curse cause
You cant live up to what they made of you
An they tell you that youre losin friends

Ya go an tell em you were king of the hill
When ya need a hand - that was yesterday
Ya see em laugh while youre on your knees
An it breaks your heart cuz ya gave so much
An ya cant believe that ya hit the gound an
Ya notice ya been losin friends

Losin friends, losin friends
Ya got nothin to lose
Ya dont lose when you lose fake friends

Dua in Satu

"jangan lah nak menggila kat sini!"

bodoh, dah bodoh bodoh je la. aku tak cakap pun aku hebat apa sume. aku tak cakap pun aku pandai macam KAU. bodoh. bodoh. bodoh.

"terdesak? mampus kau!"

kesah lagi haa cite dia. aku tak terdesak la nak kawan dengan kau. kau nak carik carik aku pahal? rindu? tiap tiap hari dah jumpa pun rindu? pegi mampos daaa~ 

"usik la, usik!"

haa, usik usik. nak sangat usik. usik je la. aku tak usik kau. so kau tak payah nak usik sangat la apa yang aku nak usik. apa pun tak dapat eh cite dia. usik usik usikk, usikkkk !!

*tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati ;))

20100718

sape?

kau. apa masalah? 
aku dah tak nak contac dengan kau-lah aku dah ada 
aizuddin ariff ! heh

20100715

mada-gascar

baby, too much drama pun tak ada guna la. konon nak tutup cerita. haha pada pemikiran orang dia tetap orangnya. haha right? dah tak perlu nak berselindung sana sini. dah terpampang siapa, apa, dimana, kenapa haha :)) orang lain tak akan sangka apa la. sebab  orang lain tak tahu apa. haa, mungkin orang salah tafsir. but rasa nya betul la apa yang di perhatikan segala gerak geri tari mu itu baby. >_<

I never meant to cause you trouble,
And I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
O no, I never meant to do you harm.

-trouble

20100713

Something More-Secondhand Serenade



" Something More "

I lie awake again, my bodies feeling paralyzed
I can’t remember when
I didn’t live through this disguise
The words you said to me
They couldn’t set me free

Im stuck here in this life i didn’t ask for
There must be something more,
Do we know what we’re fighting for?

Breathe in breathe out

And all these masks we wore
We never knew what we had in store

Breathe in breathe out

The storm is rolling in
The thunders loud it hurts my ears

Im paying for my sins
And its gunna rain for years and years

I fooled everyone and now what will i become?
I have to start this over
I have to start this over

There must be something more,
Do we know what we’re fighting for?

Breathe in breathe out

And all these masks we wore
We never knew what we had in store

Breathe in breathe out

I fooled everyone and now what will i become?
I have to start this over
I have to start this over

There must be something more,
Do we know what we’re fighting for?

Breathe in breathe out

And all these masks we wore
We never knew what we had in store

Breathe in breathe out
There must be something more
Breathe in breathe out
There must be something more

14 July 2010

DAMN ! FUCK ! 
 
NO NEED NO MORE?? 
 
BODOH !

20100712

hypnotize

SO SICK // BADLY SICK // SAKIT DENGAN KEADAAN

20100711

Barney song

so funny aite? haha,


I love you, You love me, we are BESTFRIEND SHOULD BE,
With a great Big Hug and A Kiss from Me to You *muahhh, Wont you say You Love Me TOO !

*berterabur haaa, english aku ! haha

O-M-Gosh, sangat lawak la. pandai sungguh anda anda anda Berlakon. Tahniah Tahniah. hahaha. kalau ada Award, for sure MENANG punya-la ;)) aku tumpang gembira la buat KAU ORANG ! muahahaha !

oh, saya seeeeeeehhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt sahaja ! sakit perkara biasa :D

20100708

pendam segala-nya


maaf jika terasa, tiada guna jika terus begini. mungkin terlalu banyak memendam. but as you said "lebih baik tak tahu daripada tahu" tetapi itu la yang membuat kan ia-nya dingin tidak terkata.

MAAF MAAF MAAF !!

MY FAULT !!

20100703

DiGi LIVE TOUR





Today 030710, ahha gila best oh ;

First Picture; Is The Teacher (MY IBU) ;D
Second Picture; The Perfect Tens group  
Third Picture; The YEAH group (shufflers)
Fourth Picture; The Dancers 


semuanya budak St.John's 

hahaha it was so fun fun and fun. tetapi kaki aku melecet sampai tekopek kulit nya, ahha berangan sangat nak pakai wedgest. ahha, ngek ngok sahaja. ahaha nasib la kan. 

location: Tropicana City Mall

20100629

Esok

Baiklah, esok adalah esok yang akan mendatang kepada esok dan menjadi esok seperti yang esok diperkatakan dan esok juga adalah esok yang mungkin tiada esok nya sehingga-la esok nya tidak menjelma se esok esok nya.


20100628

ahha

anda, ahha nak jaja cerita sana sini? hebat. memang hebat. elok sangat la tu. entah apa yang anda dapat daripada jaja-an cerita anda pun saya kurang pasti la, KEPUASAN? tetttt~ tak mungkin. mybe lagi bertambah bengang bangang ada la kot. hahahahaha lawak sahaja.

fine, aku akan lagi sakit kalau kau tak bagitau aku dengan sendiri -__-"

20100627

think bout it



did you love me for who I am or else?


20100619

Care


I don't know what's right and what's real anymore dear.

Sungguh benci di perlukakan sebegitu rupa? Beritahu-la, jangan-la memendam. Bila memendam, selepas itu di luahkan pada tempat yang salah, memang orang lain akan sangka buruk pada orang. Jika orang lain membaca apa yang di tulis, mesti orang lain cakap buruk pasal orang. Orang rasa tertekan. Di sebabkan satu benda, orang lain akan menilai orang dengan sesuka hati. Orang tak nak lah begitu ;

-thefear

kecewa

hey there,



ahha, cool right?

bosan bosan bosan, pfft.

Ibu cakap;
kak pergi belajar, saya main.

Abah cakap
kak pergi belajar, saya tido.

Adik cakap
kak ! jum main PS? saya bergegas berlari join sama dia.

ahha, itu lah dia.

duduk kampung seminggu pun bosan meh, tidak ada apa buat. Line kat sana pun macam bang-ang. sakit hati tak terkata. Ish, geram saja. Makan tido makan tido makan tido main PS :D

-hilangarah

20100611

*yawn

Ibu,
AKAK SAYANG IBU.

Abah,
AKAK SAYANG ABAH.

Luqman,
AKAK SAYANG MAN.

-lober

siapa

kata hati ;

Tak apa, sabar sahaja awak. Itu sahaja yang terbaik setakat ini.

kata lagu ;

I never meant to cause you trouble,
And I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
No, I never meant to do you harm.

-whocares\m/

-__-"

Benci yang kau semai seakan luka terlerai
Bawakan nanah hitam yang tak kan berdamai
Oh Oh Oh bila kah ia henti
Tak tahan lagi berdiri menanggung caci

Oh, kenapa kita tetap berpecah lagi
Buangkanlah semua perasaan benci
Jangan engkau ikut desakan hati
Kian kelak kita yang akan rugi

Konspirasi ini dijadikan institusi
Semat ke dalam jiwa dijulang tinggi
Oh Oh Oh ini modenisasi
Nilai pekerti diri merundum sepi

Puisi desakan hati mohon lagi dierti
Tiada lagi indah tersusun rapi
Oh Oh Oh henti menuding jari
Henti hasutan hati tertusuk duri

-konspirasihidup

20100610

what we want is what we perlu;


this is hnn's haha :)

this is shiza's hee ;)

this is our's woot~

haha babe, sebenarnya kita dari akhir tahun lepas nak kumpul moo-lah. katanya nak buat beli thingy untuk prom. last last tak de apa pun kumpul haha, but for the HOLGA thingy, kita have toooo kumpul some moo-lah, hahaha. NAK DOE ! nak nak nak ! wee ~

-oursours!haha

who AND what ?



who and what am I to you my darlings?

adakah hanya patung atau benda?

heh siapa sahaja la saya pada anda anda semua kan?

-hebatsangatke?

Tettt !


I'm NOT ! ish, I LOVE YOU-lah

suka sangka buruk en? suka sangat sangat, asal ah? ish ish ish, ISH !


Siti Farah Hanan
Rindu Mak Cik sorang ni, eleh. dah la nak pergi Kelantan Next Week, patuh nak belikan aku Budu !
tetttt ! Makan aku budu der, makan ! Ish,

-makaneat

20100609

LOL


ahaha :D

colourful


beautiful haiwan :)

life


heh is it true?

radio



hey dude, wanna hear my story?

kegemaran


hanan dear, this is you fav. I know ;D haha

beba's

20100608

Sayang?


Love me now, Love me never. But if you love me, Love me forever.

-love-ing

the LIFE


Your quote is:

"Make the best of what life throws at you"

You go through a lot of tough obstacles. This makes your life really hard to go through. You keep your head up no matter what gets in your way. You are tough and will always try to fix your mistakes. Sometimes you feel like giving up but you don't let anything put you down. You might get upset but you always get a hold of your self . You move on. Sometimes you feel like you will never make it through, but that is not true if you try your best.You might feel as if anything you touch you hurt and it hurts you back. But maybe it's hurting you, your not hurting anything or anyone. Every Mistake you make makes you wiser and stronger.

-facebookthinggything

090610



Muhammad Aizuddin Ariff ♥♥♥

sudah 8 bulan kita bersama dan saya sayang awak sangat sangat. saya sayang awak bagaimana awak sayang saya. saya berterima kasih kerana awak sabar dengan segala PERANGAI saya; saya minta maaf jika saya masih ada buat silap pada awak. saya sayang awak. heh -_-" dah tak tahu nak luah kan awak. Just terima kasih untuk segala-nya ! I Love You No Matter What Sayang ;)) muah muah muah :)




Nurmalia Rasyid♥♥♥

sudah 1tahun 10bulan kita bersama :) saya sayang awak adik. terima kasih dengan segala nasihat dan teguran serta semangat yang telah diberikan. amat amat amat saya menghargai nya. sangat sangat sangat saya menyayangi adik ku seorang ini. adik la yang the besttt ;) wee~ tak tahu nak cakap apa. sayang adik sangat sangat tak kira apa ya dik. Insya-Allah,

-heartthrob

20100607

read OUT loud !


" nmEw aquwh ******..oWnk pGgiL aqUwh ***..xtAw npEw la di0waNk ckEw pggil aqUwh ***..iShh3 ! aneh bUkAn?? iNgin taHu?? s0o,,,jGn la chombUnk kEyh ! hahaha..ck0ol at SMK ****** *****..n aqUwh p0n mmg SETIE..hihiii.. inGin knl lbEy rApAt,,rajin2 la UNLINE kEyh ! um aqUwh bWu 16.. ! haha..s0o yOung bebE !! tAk t'lalu tUe, n tAk t'LaLu mdEw ! kih3 ! aqUwh niw sp0rting jErr ! cpEw2 nAk membew nan AqUwh,,aq oke jerr !!! hahaha..da la ! bYk mlot lak aqUwh niw..hehehee..=) rjin2 UNLINE yEw ! papAii ! "

HAH ! WTF aku cakap, geli la. bukan nak mengutuk ke apa, tapi just nak mengata. ye la mana tak nya. geli geleman aku nak membaca nya weh ! tolong la faham. HAHAHA ! tak sanggup aku nak bace kalau ada yang menulis sebegini rupa lagi. HAH ! dah elok elok bahasa tu, dia pergi tambah tambah ish ish ish ! HAH ! aku tak cakap la aku sempurna, huaaa ;//

-ngekngok

tunjuk BRAN




dear dear dear,


I know you love me, I know you care. I love you no matter what and I love you always.
Jangan sakit kan hati orang, jangan luka kan hati orang, jangan pernah kasi orang ragu.

I setia dengan you, jangan pernah fikir yang I akan curang dengan you. Cukup lah dengan apa yang dah terjadi antara kita berdua sebelum ni. Cukup menyesal. I akan cuba untuk jaga you sebaik mungkin, eventhough macam entah la. I jaga you dengan cara I lah. haha. faham kan je la sendiri kan.

So Sorry, sebab sekarang ni cepat marah, bukan sebab apa. Sekarang makin dah jadi sensitif sikit.
SO SO SO SORRY ! okay? harap mangap bak kata Ahmad :D

-sungguhadamasa