20100629

Esok

Baiklah, esok adalah esok yang akan mendatang kepada esok dan menjadi esok seperti yang esok diperkatakan dan esok juga adalah esok yang mungkin tiada esok nya sehingga-la esok nya tidak menjelma se esok esok nya.


20100628

ahha

anda, ahha nak jaja cerita sana sini? hebat. memang hebat. elok sangat la tu. entah apa yang anda dapat daripada jaja-an cerita anda pun saya kurang pasti la, KEPUASAN? tetttt~ tak mungkin. mybe lagi bertambah bengang bangang ada la kot. hahahahaha lawak sahaja.

fine, aku akan lagi sakit kalau kau tak bagitau aku dengan sendiri -__-"

20100627

think bout it



did you love me for who I am or else?


20100619

Care


I don't know what's right and what's real anymore dear.

Sungguh benci di perlukakan sebegitu rupa? Beritahu-la, jangan-la memendam. Bila memendam, selepas itu di luahkan pada tempat yang salah, memang orang lain akan sangka buruk pada orang. Jika orang lain membaca apa yang di tulis, mesti orang lain cakap buruk pasal orang. Orang rasa tertekan. Di sebabkan satu benda, orang lain akan menilai orang dengan sesuka hati. Orang tak nak lah begitu ;

-thefear

kecewa

hey there,



ahha, cool right?

bosan bosan bosan, pfft.

Ibu cakap;
kak pergi belajar, saya main.

Abah cakap
kak pergi belajar, saya tido.

Adik cakap
kak ! jum main PS? saya bergegas berlari join sama dia.

ahha, itu lah dia.

duduk kampung seminggu pun bosan meh, tidak ada apa buat. Line kat sana pun macam bang-ang. sakit hati tak terkata. Ish, geram saja. Makan tido makan tido makan tido main PS :D

-hilangarah

20100611

*yawn

Ibu,
AKAK SAYANG IBU.

Abah,
AKAK SAYANG ABAH.

Luqman,
AKAK SAYANG MAN.

-lober

siapa

kata hati ;

Tak apa, sabar sahaja awak. Itu sahaja yang terbaik setakat ini.

kata lagu ;

I never meant to cause you trouble,
And I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
No, I never meant to do you harm.

-whocares\m/

-__-"

Benci yang kau semai seakan luka terlerai
Bawakan nanah hitam yang tak kan berdamai
Oh Oh Oh bila kah ia henti
Tak tahan lagi berdiri menanggung caci

Oh, kenapa kita tetap berpecah lagi
Buangkanlah semua perasaan benci
Jangan engkau ikut desakan hati
Kian kelak kita yang akan rugi

Konspirasi ini dijadikan institusi
Semat ke dalam jiwa dijulang tinggi
Oh Oh Oh ini modenisasi
Nilai pekerti diri merundum sepi

Puisi desakan hati mohon lagi dierti
Tiada lagi indah tersusun rapi
Oh Oh Oh henti menuding jari
Henti hasutan hati tertusuk duri

-konspirasihidup

20100610

what we want is what we perlu;


this is hnn's haha :)

this is shiza's hee ;)

this is our's woot~

haha babe, sebenarnya kita dari akhir tahun lepas nak kumpul moo-lah. katanya nak buat beli thingy untuk prom. last last tak de apa pun kumpul haha, but for the HOLGA thingy, kita have toooo kumpul some moo-lah, hahaha. NAK DOE ! nak nak nak ! wee ~

-oursours!haha

who AND what ?



who and what am I to you my darlings?

adakah hanya patung atau benda?

heh siapa sahaja la saya pada anda anda semua kan?

-hebatsangatke?

Tettt !


I'm NOT ! ish, I LOVE YOU-lah

suka sangka buruk en? suka sangat sangat, asal ah? ish ish ish, ISH !


Siti Farah Hanan
Rindu Mak Cik sorang ni, eleh. dah la nak pergi Kelantan Next Week, patuh nak belikan aku Budu !
tetttt ! Makan aku budu der, makan ! Ish,

-makaneat

20100609

LOL


ahaha :D

colourful


beautiful haiwan :)

life


heh is it true?

radio



hey dude, wanna hear my story?

kegemaran


hanan dear, this is you fav. I know ;D haha

beba's

20100608

Sayang?


Love me now, Love me never. But if you love me, Love me forever.

-love-ing

the LIFE


Your quote is:

"Make the best of what life throws at you"

You go through a lot of tough obstacles. This makes your life really hard to go through. You keep your head up no matter what gets in your way. You are tough and will always try to fix your mistakes. Sometimes you feel like giving up but you don't let anything put you down. You might get upset but you always get a hold of your self . You move on. Sometimes you feel like you will never make it through, but that is not true if you try your best.You might feel as if anything you touch you hurt and it hurts you back. But maybe it's hurting you, your not hurting anything or anyone. Every Mistake you make makes you wiser and stronger.

-facebookthinggything

090610



Muhammad Aizuddin Ariff ♥♥♥

sudah 8 bulan kita bersama dan saya sayang awak sangat sangat. saya sayang awak bagaimana awak sayang saya. saya berterima kasih kerana awak sabar dengan segala PERANGAI saya; saya minta maaf jika saya masih ada buat silap pada awak. saya sayang awak. heh -_-" dah tak tahu nak luah kan awak. Just terima kasih untuk segala-nya ! I Love You No Matter What Sayang ;)) muah muah muah :)




Nurmalia Rasyid♥♥♥

sudah 1tahun 10bulan kita bersama :) saya sayang awak adik. terima kasih dengan segala nasihat dan teguran serta semangat yang telah diberikan. amat amat amat saya menghargai nya. sangat sangat sangat saya menyayangi adik ku seorang ini. adik la yang the besttt ;) wee~ tak tahu nak cakap apa. sayang adik sangat sangat tak kira apa ya dik. Insya-Allah,

-heartthrob

20100607

read OUT loud !


" nmEw aquwh ******..oWnk pGgiL aqUwh ***..xtAw npEw la di0waNk ckEw pggil aqUwh ***..iShh3 ! aneh bUkAn?? iNgin taHu?? s0o,,,jGn la chombUnk kEyh ! hahaha..ck0ol at SMK ****** *****..n aqUwh p0n mmg SETIE..hihiii.. inGin knl lbEy rApAt,,rajin2 la UNLINE kEyh ! um aqUwh bWu 16.. ! haha..s0o yOung bebE !! tAk t'lalu tUe, n tAk t'LaLu mdEw ! kih3 ! aqUwh niw sp0rting jErr ! cpEw2 nAk membew nan AqUwh,,aq oke jerr !!! hahaha..da la ! bYk mlot lak aqUwh niw..hehehee..=) rjin2 UNLINE yEw ! papAii ! "

HAH ! WTF aku cakap, geli la. bukan nak mengutuk ke apa, tapi just nak mengata. ye la mana tak nya. geli geleman aku nak membaca nya weh ! tolong la faham. HAHAHA ! tak sanggup aku nak bace kalau ada yang menulis sebegini rupa lagi. HAH ! dah elok elok bahasa tu, dia pergi tambah tambah ish ish ish ! HAH ! aku tak cakap la aku sempurna, huaaa ;//

-ngekngok

tunjuk BRAN




dear dear dear,


I know you love me, I know you care. I love you no matter what and I love you always.
Jangan sakit kan hati orang, jangan luka kan hati orang, jangan pernah kasi orang ragu.

I setia dengan you, jangan pernah fikir yang I akan curang dengan you. Cukup lah dengan apa yang dah terjadi antara kita berdua sebelum ni. Cukup menyesal. I akan cuba untuk jaga you sebaik mungkin, eventhough macam entah la. I jaga you dengan cara I lah. haha. faham kan je la sendiri kan.

So Sorry, sebab sekarang ni cepat marah, bukan sebab apa. Sekarang makin dah jadi sensitif sikit.
SO SO SO SORRY ! okay? harap mangap bak kata Ahmad :D

-sungguhadamasa

hurt GLER DOE !

"weh aku sakit perot !"
"alah, telan je la panadol tu !!"

"------________--------"

ye la aku pun telan je la pandol 4 biji. 2 pagi 2 malam. haih -__-"
aku telan untuk hilang kan segala sakit yang aku rasa nieh, sakit.
tapi still, esok nya bangun rasa lagi sakit yang teramat gila babi nak mampus !
bangang, bodoh, bangang, bodoh, bangang, bodoh !!!

arghhhhhhhhhhhhhh -___-"

-peritnaktelan

20100606

jual IKAN



" Oh, got no reason, got not shame
Got no family I can blame
Just don't let me disappear
I'm 'a tell you everything

Tell me what you want to hear
Something that will light those ears
Sick of all the insinceres
I'm gonna give all my secrets away "

dah sakit buat cara sakit, jangan bagi aku pulak sakit kan kau yang tengah sakit. aku tengah menahan sakit di dalam dan di luar kau apa tahu. sakit nya macam orang yang sakit tengah sakit ah, memang sesakit sakit sakit nya. urgh, SAKIT ! yang terasa sakit tu terasa la, yang tak terasa tu tak payah terasa la sangat kan???

-mulutsakit

kusuT


eh, aku marah la sangat marah ni. ish, serupa tak payah hanta surat. kalau di balas tak apa. ni tak, bertahun tunggu tiada juga jawapan nya. kalau ada yang membalas nya okay la tapi apa yang dia balas dua tiga patah perkataan je, serupa membazir kertas yang kau hanta kat aku tu weh, aku punya la penat penat menulis panjang lebar, yang kau balas balik satu perkataan je. haih sakit hati, kat situ je dah ada pembaziran berlaku, haih -___-"

-peningsakit


face TO face

eh eh eh !

" kau ada masalah? aku rasa aku tak de masalah. kalau kau ada masalah jangan pernah libat kan masalah kau dengan masalah aku. tapi chop, aku rasa tadi aku cakap aku tak de masalah so memang aku tak de masalah la. masalah nya sekarang masalah kau yang suka melibatkan dengan masalah orang lain. it yang buat jadi masalah der, haa, ada masalah?? "

no more damn face, hanya chasing the FANTASY (kan weh??) hahaha ;D

-mukatalam

20100605

kawan BAIK


lo? loo? looo?

hah iya la dah tak kan nak menjerit kat kau pasal DIA. aku akan menjerit bila aku rasa panas tentang DIA. kalau aku menjerit kat kau pasal DIA bermakna aku panas pasal DIA. kalau kau tak nak dengar, aku nak kau dengar juga pasal DIA. sebab aku tengah panas pasal DIA that time. tapi aku tak kan selalu. tapi aku tak janji, aku akan meletup kalau aku simpan dalam kotak. jangan risau aku cuba, kalau tak bole. aku minta maaf.

-terispulolong

LOL


kau tak kesah dengan apa yang aku kesah? kesah aku. tapi kalau kau tak kesah kenapa kau kesah bila aku kesah. kau nak kesah buat apa? kau kata tak nak kesah. so tak payah la nak kesah sangat dengan apa yang aku kesah kan. kesah teros bila aku dapat tau yang kau kesah. kesah la sangat kannnn.

-lovelober

20100604

biasa BRO

aku pelik, kenapa kau pelik? kau pelik sebab aku pelik? aku pelik, kenapa kau nak pelik pelik?

sebab aku pelik kenapa kau nak pelik apa yang aku pelik. pelik tak?


aku tak heran apa yang kau heran kan.

apa nak di heran kan sangat apa yang kau heran? heran betol aku.

seheran-heran aku, heran lagi orang yang membaca apa yang aku heran kan? heran tak?


-hahapelikheran

20100603

buka MATA

when i look at you, i rasa nak tergelak terguling-guling :D hahahaha
KICK UR ASS MANNN !! FUCK YOU !!! hahahaha bodoh. lawak sialll,

20100601

ALOY :|

" Eh pelacur!kau tue cermin la diri kau tue dulu.kau lg la boyan.selekeh.bau perfume murah.euww!geli nk mampus.mmg bgsla kau nk tambh rosakkn diri kau.g jahanam la wei.haha. "

siapa yang ejek kau boyan? aku tak nak cari gado oh, SUMPAH I SWEAR! aku tak masuk campur pun dalam hal antara kau dengan JANTAN YANG KAU CAKAP LOOOSSSSEEERRR TU! aku malas nak masuk campr oh cite dia sekarang. ada terdetik hati aku nak berbaik dengan kau. tapi aku fikir aku takut aku sakit kan hati kau lagi. tu je. kau pun tak nak kene kan? dah lah weh! sumpah aku tak nak cari masalah dengan kau lagi. pasal benda tu, kau nak blame yang lain boleh. tapi aku memang tak masuk campur! tu je oh ! -___-" and aku tau aku dah rosak sekarang. tapi bagi la aku masa. aku nasihat orang je boleh. tapi diri sendiri hancur weh. aku tau kau perfect. kau okay. semua orang sayang kau. semua orang bersimpati kat kau. semua orang tolong kau. semua orang menyebelahi kau. aku tak cakap diri aku betol. memang diri aku yang salah sekarang. memang aku dah terok sekarang. aku rasa hnn pun dah tak tahan dengan aku. tapi dia berpura-pura je buat tak tahu. aku dah tak tahu nak buat macam mana. aku sendiri buntu dengan hidup aku. aku tau kau dah benci kat aku sekarang en? kau tak perlu nak berdolak dalih lagi kalau dialog atas tu bukan untuk aku. tu memang untuk aku. aku sedar. terima kasih je la. sebab bagi penghinaan sebegitu sekali kat aku. selama aku kawan dengan kau, aku tak pernah kutuk kau sebegitu hina-nya kau kutuk aku. benda sekarang aku memang tak cari pasal dengan kau. itu je, aku dah penat nak layan. tak akan kemana kalau macam ni teros. aku dah penat penat dan tersangat penat dengan semua ni. semua benda sekarang aku buat tak ikhlas. tak ikhlas sangat sangat. aku memang terok, hina, dan tak guna ada kawan macam aku. aku tak nak salah kan kau orang atau family aku ke apa. tapi memang salah aku sendiri, nanti mesti korang cakap "ha, sedar pun. dah tu kenapa buat lagi?" heh -_-" wehh ! AKU MINTA MAAF DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KUKU KAKI KAU DOE ! sehina mana kau kutuk aku pun, aku tetap akan MAAFKAN KAU SAMPAI BILA-BILA ALYA JOHARI !

-endwords

tiada APA

aku tak nak cakap besar ke apa. tapi aku tau aku pun ada kekurangan aku sendiri. ya, memang betul. aku sayang kau kau kau orang semua. tapi faham kan la. sekarang dia perlu kan aku. dia tak kuat. bukan nak menghina atau mengata. tapi memang benar kan? so aku harap jangan la kau orang semua nak menilai aku yang bukan bukan. aku buat semua ni sebab aku sayang. aku dah malas nak fikir benda lain.

SPM? Kawan? Family? heh. entah-la.

aku nak sangat tolong dia. aku nak dia kuat. eventhough dia rasa tak ade orang dalam dunia ni sayang dia, tetapi aku dan Yang Maha Esa ada untuk menyayangi dia. aku harap usaha aku untuk pulih kan semangat ada hasil-nya. aku nak dia beri kerjasama dengan apa yang aku usaha kan. kalau aku sorang je yang terhegeh-hegeh buat emm, alamatnya memang tak akan la. hm.

saya tak nak awak pergi dulu. hidup ni masih panjang. awak jangan la cepat melatah/mengalah. anggap ini cabaran hidup awak. saya tahu awak PENAT dengan hidup ini. semua orang penat awak, SEMUA SEMUA ORANG. bukan awak seorang. ingat tu.

orang banyak mengata belakang aku sekarang, fine ! buat baik semua-nya. HIPOKRIT SEMUANYA. aku penat dan dah tak tahu nak buat apa oh ! aku buntu, aku rasa macam urgh -_-" aku PENAT DENGAN SEMUA LAKONAN LAKONAN ! URGH ,

-peningkelapa