20100729

shiver

just watch me burn slowly dear;





jiwa kacau

wehhh, aku menyirap tengok kau ouh. sangat panas bila aku tengok kau, nak tunjuk tunjuk aku pahal? Ish, tak perlu nak mengundang sangat la kan kalau nak tunjuk aku kat kawan kau tu, haih like one of my friend's said ;

"Leave me alone with all my lovers ,stalker . I don't need you in my life . You're only making me famous .Useless cause I'm famous than you , seriously !"

ahha, ya seriously. betol oh, tak tipu. heish. bila tengok muka kau aku rasa macam heh entah la, kau fikir kau hebat sangat la nak tunjuk tunjuk orang. ahha, kalau setakat orang puji kau sikit kau dah termalu malu macam ntah apa baik tak payah la weh. aku tak cemburu pun. pergi mamp ouh, ahha. sakit hati sangat sangat bila tengok kau, rasa nak baling je apa yang ada kat sekeliling aku that time. hah, better kau jaga behavior kau sebelum aku meletup. aku WARNING KAU ! ergh,


sampai bila ouh aku kau dia dan kamu nak berdiam diri? 

20100728

dance dance



High School Musical My School Rock's 2010 at PICC, Putrajaya

have some fun? ahha, ya right. semuanya like yeah bole la menari sana sini. 
but berlagak je lebih. oppsss !

tidak

oh tidak sangka dia budak bermasalah juga. haha sebab kene sesi kaunseling. haih ;))
ingatkan budak kelas sains tak ada la masalah kaunseling rupanya ada juga, haha.

ya, saya pun keliru. maaf mengganggu fikiran kawan. 
tak bermaksud nak meracuni atau meragui, its up too youuu ;)

20100726

close

hey, pejam-kan matamu untuk ku.

*stempek

;"


The Times-Ku Takut Kau Hilang

;" sing along

20100722

nothing

he's fucking hate me right now. 
Im afraid ;(
and sekarang menggigil tak berhenti, so bad and too bad.

stare

" STOP! "

annoying gila weh. bukan nak mencarut tapi nak maki. dalam hati je. 
tak berani nak shout out. sebab menyakitkan.

tak cukup aku dah maki kau, dah buat kau macam macam still kau nak bersuara? ehheh. 

20100720

kill-ing


" Just gonna stand there And watch me burn

But that’s alright Because I like The way it hurts "


try belajar untuk HORMAT ORANG LAIN, dan KEPUNYAAN ORANG LAIN dan terima ORANG LAIN SEADANYA.
kerana nila setitik, rosak susu sebelanga *tau lagi ha peribahasanya

20100719

Fake Friends

When you were down they were never there
When youre all alone you really get to learn
If you get back up they gonna come around
All the sycophants they love to make romance
To the ugly sound of em tellin you what you
Wanna hear an you pretend

Cuz they all agree youre supposed to have a better life
But youre feelin worse
An they build you up till you fool yourself that youre
Something else an its like a curse cause
You cant live up to what they made of you
An they tell you that youre losin friends

Ya go an tell em you were king of the hill
When ya need a hand - that was yesterday
Ya see em laugh while youre on your knees
An it breaks your heart cuz ya gave so much
An ya cant believe that ya hit the gound an
Ya notice ya been losin friends

Losin friends, losin friends
Ya got nothin to lose
Ya dont lose when you lose fake friends

Dua in Satu

"jangan lah nak menggila kat sini!"

bodoh, dah bodoh bodoh je la. aku tak cakap pun aku hebat apa sume. aku tak cakap pun aku pandai macam KAU. bodoh. bodoh. bodoh.

"terdesak? mampus kau!"

kesah lagi haa cite dia. aku tak terdesak la nak kawan dengan kau. kau nak carik carik aku pahal? rindu? tiap tiap hari dah jumpa pun rindu? pegi mampos daaa~ 

"usik la, usik!"

haa, usik usik. nak sangat usik. usik je la. aku tak usik kau. so kau tak payah nak usik sangat la apa yang aku nak usik. apa pun tak dapat eh cite dia. usik usik usikk, usikkkk !!

*tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati ;))

20100718

sape?

kau. apa masalah? 
aku dah tak nak contac dengan kau-lah aku dah ada 
aizuddin ariff ! heh

20100715

mada-gascar

baby, too much drama pun tak ada guna la. konon nak tutup cerita. haha pada pemikiran orang dia tetap orangnya. haha right? dah tak perlu nak berselindung sana sini. dah terpampang siapa, apa, dimana, kenapa haha :)) orang lain tak akan sangka apa la. sebab  orang lain tak tahu apa. haa, mungkin orang salah tafsir. but rasa nya betul la apa yang di perhatikan segala gerak geri tari mu itu baby. >_<

I never meant to cause you trouble,
And I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
O no, I never meant to do you harm.

-trouble

20100713

Something More-Secondhand Serenade



" Something More "

I lie awake again, my bodies feeling paralyzed
I can’t remember when
I didn’t live through this disguise
The words you said to me
They couldn’t set me free

Im stuck here in this life i didn’t ask for
There must be something more,
Do we know what we’re fighting for?

Breathe in breathe out

And all these masks we wore
We never knew what we had in store

Breathe in breathe out

The storm is rolling in
The thunders loud it hurts my ears

Im paying for my sins
And its gunna rain for years and years

I fooled everyone and now what will i become?
I have to start this over
I have to start this over

There must be something more,
Do we know what we’re fighting for?

Breathe in breathe out

And all these masks we wore
We never knew what we had in store

Breathe in breathe out

I fooled everyone and now what will i become?
I have to start this over
I have to start this over

There must be something more,
Do we know what we’re fighting for?

Breathe in breathe out

And all these masks we wore
We never knew what we had in store

Breathe in breathe out
There must be something more
Breathe in breathe out
There must be something more

14 July 2010

DAMN ! FUCK ! 
 
NO NEED NO MORE?? 
 
BODOH !

20100712

hypnotize

SO SICK // BADLY SICK // SAKIT DENGAN KEADAAN

20100711

Barney song

so funny aite? haha,


I love you, You love me, we are BESTFRIEND SHOULD BE,
With a great Big Hug and A Kiss from Me to You *muahhh, Wont you say You Love Me TOO !

*berterabur haaa, english aku ! haha

O-M-Gosh, sangat lawak la. pandai sungguh anda anda anda Berlakon. Tahniah Tahniah. hahaha. kalau ada Award, for sure MENANG punya-la ;)) aku tumpang gembira la buat KAU ORANG ! muahahaha !

oh, saya seeeeeeehhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt sahaja ! sakit perkara biasa :D

20100708

pendam segala-nya


maaf jika terasa, tiada guna jika terus begini. mungkin terlalu banyak memendam. but as you said "lebih baik tak tahu daripada tahu" tetapi itu la yang membuat kan ia-nya dingin tidak terkata.

MAAF MAAF MAAF !!

MY FAULT !!

20100703

DiGi LIVE TOUR





Today 030710, ahha gila best oh ;

First Picture; Is The Teacher (MY IBU) ;D
Second Picture; The Perfect Tens group  
Third Picture; The YEAH group (shufflers)
Fourth Picture; The Dancers 


semuanya budak St.John's 

hahaha it was so fun fun and fun. tetapi kaki aku melecet sampai tekopek kulit nya, ahha berangan sangat nak pakai wedgest. ahha, ngek ngok sahaja. ahaha nasib la kan. 

location: Tropicana City Mall