20100811

Ingat

Kau adalah kau yang akan kau tempuhi di masa hadapan.

Jadi boleh tak kita patah kan papan markah lama dan padam kan buku tiga lima? 
Kerana semuanya terlalu perit untuk di patah kan dan di padam kan. 

Dan aku memohon jangan di susun kata kata penamat wahai kau dan juga jangan di sebut baris ayat keramat wahai siput kosong.

SAKIT, PENAT, SEDIH, LETIH, TERKURUNG, TERKONGKONG, TERASA.

20100810

Mamat UK

eh eh DUDE

kau fikir kau lahir kat UNITED KINGDOM kau nak "spekeng" lebih. And kau bajet suara kau sedap sangat? heish.Kau fikir kau hensem sangat? Dah pendek tu pendek je la, suara macam katak tu macam katak la. Ish, then then konon ada budak nak minta number kau kau cakap "NOT MY TASTE !" ehey WTF mann, who do you think you are nak NOT MY TASTE semua. Kau ingat kau dah popular sangat ke dude? heish, and yeah KATANYA KAYA?? tang mana kaya nya? ha?? Barang semua orang lain jugak yang kau suruh beli, guna duit orang lain. Bukan duit kauu, heyyy me-ngun-dang oh sebenarnya. Sangat mengundang. ahha.

later

20100809

Sepang-ang

Ana Raffali

Adi 6IXTH SENSE


liaaaaaa, ni ni ni dia macam muka mira sikit kan kan kan? tapi bukan ahha, nama  dia Aina. 
haha tersalah orang meh, lagi satu dia sekolah seksyen 9 Shah Alam. Form 4 eh, haha


080810

20100808

sedar

"Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu"

Tolong Ingatkan Aku

keramat

"Bila marah merasuk minda, Kecewa menyelubungi jiwa, Aku lupa."

kau kau dan kau, tak ada beza tapi serupa. jangan nak cuba berselindung tentang apa dan apa.
cuba-lah memahami dan mengerti apa yang cuba hendak disampaikan tanpa diberitahu.

20100806

mess

trying figure out this life

fault-doe


fikir la dua tiga empat puluh juta ribu kali sebelum buat tu ngek. ahha, nasib nasib nasib.

"All I know is I love you too much to walk away though"



Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

20100803

kill-ing

GREAT!! WANNA HAVE SOME FUN? HUH?

-__-"

20100801

sorry so

"who, me? you're wrong dear. Im so sorry if I hurt you. I have my own reason why I did that."

salah ke? tak suka la nak benci sana sini. lain la kalau benda tu PERLU DIBENCI sampai bila-bila. urgh ;((