20100607

read OUT loud !


" nmEw aquwh ******..oWnk pGgiL aqUwh ***..xtAw npEw la di0waNk ckEw pggil aqUwh ***..iShh3 ! aneh bUkAn?? iNgin taHu?? s0o,,,jGn la chombUnk kEyh ! hahaha..ck0ol at SMK ****** *****..n aqUwh p0n mmg SETIE..hihiii.. inGin knl lbEy rApAt,,rajin2 la UNLINE kEyh ! um aqUwh bWu 16.. ! haha..s0o yOung bebE !! tAk t'lalu tUe, n tAk t'LaLu mdEw ! kih3 ! aqUwh niw sp0rting jErr ! cpEw2 nAk membew nan AqUwh,,aq oke jerr !!! hahaha..da la ! bYk mlot lak aqUwh niw..hehehee..=) rjin2 UNLINE yEw ! papAii ! "

HAH ! WTF aku cakap, geli la. bukan nak mengutuk ke apa, tapi just nak mengata. ye la mana tak nya. geli geleman aku nak membaca nya weh ! tolong la faham. HAHAHA ! tak sanggup aku nak bace kalau ada yang menulis sebegini rupa lagi. HAH ! dah elok elok bahasa tu, dia pergi tambah tambah ish ish ish ! HAH ! aku tak cakap la aku sempurna, huaaa ;//

-ngekngok

tunjuk BRAN




dear dear dear,


I know you love me, I know you care. I love you no matter what and I love you always.
Jangan sakit kan hati orang, jangan luka kan hati orang, jangan pernah kasi orang ragu.

I setia dengan you, jangan pernah fikir yang I akan curang dengan you. Cukup lah dengan apa yang dah terjadi antara kita berdua sebelum ni. Cukup menyesal. I akan cuba untuk jaga you sebaik mungkin, eventhough macam entah la. I jaga you dengan cara I lah. haha. faham kan je la sendiri kan.

So Sorry, sebab sekarang ni cepat marah, bukan sebab apa. Sekarang makin dah jadi sensitif sikit.
SO SO SO SORRY ! okay? harap mangap bak kata Ahmad :D

-sungguhadamasa

hurt GLER DOE !

"weh aku sakit perot !"
"alah, telan je la panadol tu !!"

"------________--------"

ye la aku pun telan je la pandol 4 biji. 2 pagi 2 malam. haih -__-"
aku telan untuk hilang kan segala sakit yang aku rasa nieh, sakit.
tapi still, esok nya bangun rasa lagi sakit yang teramat gila babi nak mampus !
bangang, bodoh, bangang, bodoh, bangang, bodoh !!!

arghhhhhhhhhhhhhh -___-"

-peritnaktelan