20100610

what we want is what we perlu;


this is hnn's haha :)

this is shiza's hee ;)

this is our's woot~

haha babe, sebenarnya kita dari akhir tahun lepas nak kumpul moo-lah. katanya nak buat beli thingy untuk prom. last last tak de apa pun kumpul haha, but for the HOLGA thingy, kita have toooo kumpul some moo-lah, hahaha. NAK DOE ! nak nak nak ! wee ~

-oursours!haha

who AND what ?



who and what am I to you my darlings?

adakah hanya patung atau benda?

heh siapa sahaja la saya pada anda anda semua kan?

-hebatsangatke?

Tettt !


I'm NOT ! ish, I LOVE YOU-lah

suka sangka buruk en? suka sangat sangat, asal ah? ish ish ish, ISH !


Siti Farah Hanan
Rindu Mak Cik sorang ni, eleh. dah la nak pergi Kelantan Next Week, patuh nak belikan aku Budu !
tetttt ! Makan aku budu der, makan ! Ish,

-makaneat