20100729

shiver

just watch me burn slowly dear;





jiwa kacau

wehhh, aku menyirap tengok kau ouh. sangat panas bila aku tengok kau, nak tunjuk tunjuk aku pahal? Ish, tak perlu nak mengundang sangat la kan kalau nak tunjuk aku kat kawan kau tu, haih like one of my friend's said ;

"Leave me alone with all my lovers ,stalker . I don't need you in my life . You're only making me famous .Useless cause I'm famous than you , seriously !"

ahha, ya seriously. betol oh, tak tipu. heish. bila tengok muka kau aku rasa macam heh entah la, kau fikir kau hebat sangat la nak tunjuk tunjuk orang. ahha, kalau setakat orang puji kau sikit kau dah termalu malu macam ntah apa baik tak payah la weh. aku tak cemburu pun. pergi mamp ouh, ahha. sakit hati sangat sangat bila tengok kau, rasa nak baling je apa yang ada kat sekeliling aku that time. hah, better kau jaga behavior kau sebelum aku meletup. aku WARNING KAU ! ergh,


sampai bila ouh aku kau dia dan kamu nak berdiam diri?