20100810

Mamat UK

eh eh DUDE

kau fikir kau lahir kat UNITED KINGDOM kau nak "spekeng" lebih. And kau bajet suara kau sedap sangat? heish.Kau fikir kau hensem sangat? Dah pendek tu pendek je la, suara macam katak tu macam katak la. Ish, then then konon ada budak nak minta number kau kau cakap "NOT MY TASTE !" ehey WTF mann, who do you think you are nak NOT MY TASTE semua. Kau ingat kau dah popular sangat ke dude? heish, and yeah KATANYA KAYA?? tang mana kaya nya? ha?? Barang semua orang lain jugak yang kau suruh beli, guna duit orang lain. Bukan duit kauu, heyyy me-ngun-dang oh sebenarnya. Sangat mengundang. ahha.

later