20120925

Soal Hati.


Cerita tentang hati dan perasaan yang tak akan pernah habis sehingga hembusan nafas terakhir . Aku baru sedar yang betul betul sedar yang teramat sangat sedar . Actually , pintu hati aku dah tertutup untuk lelaki . Aku ulang , DAH TERTUTUP UNTUK LELAKI ! Betul , tak tipu ! Sebab aku dah cuba untuk MOVE ON , tapi apakan daya ? Tak menjadi dan tak boleh pun . Bukan aku tak cuba , dah cuba tetapi akhir nya aku yang sendiri putus kan hubungan tersebut . Dan ternyata dari situ aku analisis bahawa hati aku memang tak ingin ada semua perasaan tu lagi . Belum sampai masanya lagi okay ? 
"Maaf kepada manusia yang telah saya memberi harapan dan menyakitkan hatinya. Tiada niat di hati untuk menyakiti. Ingin mencuba untuk MOVE ON tapi sama sekali tidak boleh. Daripada aku terus menipu baik aku jujur. Baru tenang rasanya."
Mungkin belum tiba masanya dan fokus perlu diberikan pada pelajara. Habiskan degree, so target umur 29 insyaAllah jika dipanjangkan umur (': Amiinn,

20120919

123

"I had to get over [him]. For months now, a stone had been sitting on my heart. I'd shed a lot of tears over [him], lost a lot of sleep, eaten a lot of cake batter. Somehow, I had to move on. [Life] would be hell if I didn't shake loose from the grip he had on my heart. I most definitely didn't want to keep feeling this way, alone in a love affair meant for two. Even if he'd felt like The One. Even if I'd always thought we'd end up together. Even if he still had a choke chain on my heart." -All I Ever Wanted

20120917

Tsktsktsk



#ImThePersonWho Gets hurt, yet pretends to be okay. 
Fakes a smile and says "Im Okay" when I'm actually not.

Ehh crush crush,
Seronok dapat ley park dengan awak dua tiga hari ni, kita macam ada jodoh saja? HAHAHA bapak perasan. Muka HOT dia tu nak ke dekat aku ni -.- dah macam makcik makcik sahaja aku ni. Jyeah, HAHA tapi bessssssstttt, muka ZaynMalik hikhikhik tumbuk aku sana sini, sakit wow! Tahu lah badan tuff buff -.-" ada saja kesan lebam, saman kau !

Kayy enough cerita abang a.k.a ZaynMalik kita, HAHA kbye.

20120914

Perasaan


APA BENDA? 
aku busy. aku hilang suka hati aku la. 
aku nak contac siapa. suka hati aku la. 
hidup aku kau susun ke? go get life la wei! huh
Sincerely,
ss