20120605

Babak 4

Back In Time

Jyeah, aku tak tengok pun lagi cerita MIB3 tu. Tapi suka lagu tema dia Back In Time tu. Selalu memekak kat dalam kelas nyanyi lagu tu. Best yoopp (: hikhikhik. Sooo today nak story pasal kalau di beri peluang untuk putar kan masa nak kembali ke masa bila? Jeng jeng jeng, ini semua cerita "kalau" jeee .-. hmm

Kalau aku-lah kan? Aku nak balik balik time form 3 *krik krik krik* Mesti nak tahu sebab apa kan? Yeahh, sebab nya kat situ lah aku mula faham apa itu kawan HAHAHA tapi time form 4 baru ada kawan yang di panggil BFF. Itu pun setelah BFF tu dah tak berapa nak ngam dengan BFF dia dulu tu. Okay tutup cerita.

Time form 3,
Aku kelas 3B eh? entah tak ingat -.-' hahaha dalam kelas aku rapat denga Aten Bada Shasha Eqin Hazimah and Aloy. Aku duduk sebelah Aloy, itu pun selalu bermasam muka dengan dia. Aku dengan Aloy macam anjing dengan kucing. Haihhh but part yang paling bestnya kitaorang ada diari. Haaa dalam diari tu kitaorang tulis macam diari kitaorang. Kalau ada masalah kitaorang share, kalau kitaorang gaduh takut nak face toooo face bak tang tulis dalam buku tu berjela panjang nya. Itu diaorang lah. Aku suka tampal menampal hewhewhew.

Aten kalau tulis diari antara pen hitam atau biru je dia guna. Hazimah dengan tulisan kemas dia warna biru je aku rasa. Yang si Eqin berwarna warni doee. Aku sebuk nak print out sana sini tampal sana sini. HAHAHA syiokk wehh kongsi diari. Kelakar kalau ingat balik sekarang ni. Hahaha but then kitaorang stop time akhir tahun form 3. Then form 4 dah tak tulis dah. Aku tulis diari dengan orang lain pulakkkkk (; ngengenge

Time form 3 tu juga, ada dua mamat dari sekolah Taman Melawati pindah masuk sekolah kitaorang. Nama samaran dorang Abu dengan Aie. Hahaha  aku pulak boleh tersangkut dengan mamat Aie ni, dia hitam manis orang nya. Yang si Abu ni kulit putih orang nya. Aku takut nak tegur dorang at first, sebab ala ala gangster gak dorang ni actually HAHA lama lama si Aten ni yang berani cakap dengan dorang. Haaa aku pun menyelit je. Aku suka menyelit nyelit. Last last Aie suka kat orang lain rupanya HAHA hancur luluh lah hati ini. Ceittt .-.

Kitaorang kalau takde cikgu suka la lepak borak kat belakang gather buat satu bulatan. Yang aku ingat aku Aten Shasha Eqin Bada Aloy Abu Aie Khairul Razin dengan Syed. Yeahhh kitaorang borak borak buat lawak bodoh, Razin dengan Khairul lah paling suka buat lawak bodoh dorang. Happening doe kawan dengan dorang. Gentle rindu gilaa. Masa tu budak budak lagi hikhikhik apa pun tak boleh masa tu.

"Kalau lah masa boleh di putarkan kembali"-Unknown
Sincerely,
ss 

Babak 3

Guy's

Tipu-lah kalau aku kata satu hari tak fikir bout guys kan? Lumrah bagi semua perempuan yang nak membesar fikir pasal guys and talk about guys kalau bergossip dengan BFF (: hewhewhew. Korang puunn kann? Jangan tipu, dosa tahuu. hihihi

Serious doe, haha aku gatal tangan satu hari update dua entry. Sebab bosan tahap gaban nak mampusss. Phewww .-. dengan internet yang lembab, dengan duduk sorang sorang kat rumah, senyum sorang sorang depan TV. Tak ke gila namanya tuhhh -.-'

Guys guys guys,
Kalau gossip dengan BFF aku mesti sama ada crushhh, EX-boyfie, boyfie or somebody that we used to knowwww~ kayy diam *menyanyi dengan tiba-tiba* BFF aku ni HOT orang nya. Sana sini orang minat kat dia actually, heww dia saja yang tak nak mengaku *rendah diri katanya* But isokay. Jealous kadang-kadang dengan dia ni. Minat dia pada lelaki yang tuff bufff hitam manis anddd last but not list BOTAK! Macam Pitt Bull, akan tetapi yang pelik nyaaa boyfie dia yang sekarang ni muka KOREA. Kay perlu cerita semuanya? Tak kan? hikhik Iloveyou Musang <3

Aku pulak suka guy yang macam mano? Hurmm entah tade taste aku ni, maksud aku takde pendirian tetap. Tapi sedap mata memandang lah kann (: Kalau boleh nak yang garang tapi sayang, nak yang tinggi dari aku dan nak yang kuat cemburu tapi comel. Kayy demanding gila. Tapi apa salah nya kannn? Bukan selaluuu, ahaks.

Okay dah tade apa nak cerita, tetibe jadi blank .-. *sigh*

"Jodoh itu rahsia Allah," -Unknown

Missing the smell of the Red Dunhill so much (':

Sincerly,
ss