20120607

Babak 5

LIFE

Life must go on, walau apa pun halangan dan cabaran yang akan mendatang. Seriously (:
Tapi still nak gak Back In Time haha tak kan dapat lah weh. Jangan nak terus bermimpi sedang kan realiti nya masa berjalan dengan pantas sekali tanpa kau sedari. weee~

Mari-mari perah otak pagi pagi nak buat story apa ni, dah lupa diri dah ni heeee (: Semalam malam bukan main bagai nak tulis tu tulis ni kat blog. Bila dah depan mata laptop ni langsung hah habis Idea nya hilang entah kemana. Why oh whyyyy?? .-. 10sn kejap !
#10sn=Tension

Kaunter Luahan Perasaan.
Yeah, aku boleh jadi telinga untuk kau orang. Aku "boleh" nasihat kan kau orang *nasihat orang pandai, bila jadi kat diri sendiri hampeh gak* Mari ler sembang dengan aku. Lagipun handphone aku sunyi menyepi sekarang. Mungkin cuti sekolah 2 minggu kan? Takde homework takde lah phonenya berbunyi HAHA

6June2012; 8.00pm
*kring kring kring* kedengaran seseorang menangis. Haaa sambil dia menangis sambil tu dia mengatakan bahawa dia memerlukan seseorang untuk meluahkan perasaan nya dan hendak mengadu kepada seseorang. Aku pelik sebab dia tak pernah pernah call aku sambil menangis macam ni. Terkejut juga, ingat kan main-main sebab dia ni jenis yang suka main-main. Okay lah aku pun mendengarlah luahan hati dia ni. Rupanya dia nak mengadu tentang kisah cinta dia yang dah bertahan selam 2 tahun lamanya. Haiyaaaa, lelaki-lelaki.

Fuuhhh, sedih. Sangat sedih. Cerita dia lebih kurang cerita aku dulu. Tapi aku just nasihat kat dia bersabarlah. Salah kau juga. Perempuan ni lain sikit kalau dia nak balas dendam. Kau kene tahu tu *fakta yang merepek* HAHA but ye lah salah dia juga. Kenapa buat macam tu en, tapi ini semua kira pengajaran lah buat dia. Kalau lepas ni dia bercinta lagi jangan ulangi benda yang sama. Sakit wow. Haaa, baru kau tahu sakit macam mana perempuan tu rasa. Hmm sabar je lah. 

*krik krik krik*
Mak yaii bosan nya tahap gabenor cuti 2 minggu ni. Rutin harian aku bangun pagi kemas rumah breakfast naik bilik tido bangun makan tido bangun makan dan tido. Itu je lah kerja aku, apa pun tak boleh. Bila dah nak naik sekolah kang baru terhegeh-hegeh nak siap kan homework. Lemau betol kalau nak siap kan homework cuti sekolah ni. Homaigoattt .-.

"The End (:" -Unknown
 Sincerely,
ss