20150113

Bau

Bau,
Bau yang begitu menusuk kalbu.
Bau yang pastinya majoriti tidak suka.
Bau yang sudah tentu memualkan.
Bau yang sesetengah bikin mabuk.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bau hospital bro :))

Sejak

Sejak dah download apps untuk berblogging dalam phone ni, boleh jadi galak kot aku post nanti ( ^∇^)

So, aku jadi tergamam kalau tanya pasal result. Terutama kalau abah ibu yang tanya. HAHA boleh jatuh sakit demam sakit jantung apa semua tu la serang dalam satu masa. Last last diam dan dengar peluru berdas das masuk dalam telinga. Pufff jadi pekak dan tuli (ノ´ー`)ノ(ノ´ー`)ノ(ノ´ー`)ノ

Resultttt......

Rapuh

Merapuh-Kuala Lumpur

Such a distance, I can't tell you how much pain yang akan aku hadapi.

*duhh sebulan je pun (・_・ヾ*

Even tho sebulan, to me ianya sangat la mencabar. Walaupun kat sana takkan ada apa pun yang berlaku. Tapi, was-was tu tetap ada. Kalau tahu ni, maknanya tak ada kepercayaan pada nya katanya. Hehh, buttt biasa la. PEREMPUAN

Sod ba ra, fuhh~

Iloveyoub