20160917

Payah

Payah hidup ni rupanya. Hm, Makin besar makin payah kalau tak ada orang yang sekeliling kita ni yang faham kita. Payah, sungguh payah. Entahh la, walau apapun kita back to basic where we need to trust the plan that has been made by Allah s.w.t. 

But then still kita ni terkadang tak kuat mana nak hadap dugaan Allah s.w.t dah tetapkan untuk kita. Kita pun punya perasaan where we need to deal with. Pastu urgh, entah la.
.
LIFE IS HARD DOE

20160901

First post, 2016

Don't tell me what to do,
Don't tell me what to say.
.
.
Haha, bila last aku menaip? Eh, aku tak pernah habis menaip pun sebenarnya, tapi bukan di sini la aku menaip. Aku menaip dekat assignment je. Alahai rindu zaman ber-blogging ni. Banyak sangat rahsia dan kenangan. Gittew. Kah.
.
.
Sikit hari lagi aku dah nak habis Degree, pastu mula la sibuk cari duit nak kawin pulak *berangan je lah* HAHA hadoi tak sangka dah besar dah. Aku rasa macam semalam baru habis form 5. RINDU. 
.
.
Boyfriend tahu pasal blog ni, mahu dia cemburu tak ingat dunia HAHA serious weh, sebabnya nanti mesti dia kata dah kenapa simpan? Perlu apa nak simpan? Dia sanggup delete semua benda, tapi kenapa tak aku? Ah, mampus.
.
.
Hi Lia, rindu nya awak. Eh? 
.
.
Entah la setiap kali aku rindu orang, mesti aku rasa macam aku terhegeh yang rindu kat orang. Sebabnya, ya la. Aku rindu, tapi takde effort nak pergi jumpa. Hm, cemana nak jumpa weh? Citer dia, life aku sama je dari dulu sampai sekarang. Takde satu pun yang berubah, hm. Hm. Hm. Hm. Dah la sedih nak cerita.
.
.
Kbai, xoxo